zwangerschap fotoshoot

Wat ouders-to-be ervaarden: 

zwangerschapsshoot

 Wat hebben we genoten van deze dag! Niet alleen waren we op ons gemak bij Marije, maar elke foto die ze tussendoor liet zien was al prachtig! Wij zijn onwijs blij met de eindresultaten; het licht en de kwaliteit zijn het absoluut waard. Het zijn foto’s van zo’n speciaal moment, dat je maar één keer vast kunt leggen!  Wij voelen ons zo dankbaar! Ik zou iedereen aanraden om foto’s bij Marije te laten maken. De foto’s spreken voor zich, het is de kwaliteit die je wilt om dit prachtige moment vast te leggen. Marije dank voor dit moment, wij zullen dit nooit vergeten.

Fiona en Lennart

zwangerschapsshoot

Ik ken Marije al een aantal jaar en ik heb al meerdere shoots met haar gedaan. En daarom wist ik meteen dat zij mijn zwangerschap moest vastleggen. En in één woord: WAUW !!! Ze geeft de foto’s net even dat eigen unieke tintje. Ik ben elke dag nog steeds zo ontzettende blij & trots op mijn foto’s. Ze heeft me precies zo vastgelegd zoals ik ben. Als iemand de aangwezen persoon is om dit speciale moment to fotograferen, dan is zij het wel!

Romy Kirsten

zwangerschapsshoot

Wij hebben toen ik 36 weken was een zwangerschapsshoot gedaan met Marije. Hoewel je je tegen die tijd niet heel charmant meer voelt, is ze er supergoed in geslaagd om ons en De Buik van de beste kant te laten zien. Marije heeft echt oog voor wat mooi werkt op dit soort foto’s zonder te vervallen in de clichés van zwangerschapsfotografie. Ze stelt je snel op je gemak en staat open voor eigen inbreng. Ook in de nabewerking is alles mogelijk en denkt ze goed mee met wat werkt op beeld. We zijn ontzettend blij met dit permanente aandenken aan deze bijzondere tijd! 

Sara en Mark