Dreamy Maternity Experience

Gefeliciteerd, je bent zwanger en je verwacht dus een kindje! Dat is toch wel écht iets magisch! Ik kan me heel goed voorstellen dat je op een bijzondere manier blijvende herinneringen van je zwangerschap wil laten maken. 

Op deze pagina vertel ik meer over het boeken van een dreamy maternity experience, over de manier van werken en het tot stand komen van het eindproduct: een luxe serie portretten waar jij 100% tevreden over bent en waar jij volledig achter staat. Foto’s die je herinneren aan deze bijzondere periode in je leven. Ik kan je nu vast vertellen; bij mij gaat het verder dan alleen een fotoshoot.

zwangerschapsshoot

Mijn werkwijze

Zwangerschapsfotoshoot

Vooraf

We starten met een kennismakingsgesprek en we bespreken het gewenste eindresultaat. Dit kan per mail, of per telefoon.Heb je al in je hoofd wat je zou willen? Wellicht heb je al iets in mijn portfolio of online gezien wat je aanspreekt. Vind je het fijnom naar de studio te komen, heb je liever dat ik de studio bij jou thuis kom opbouwen? Of wil je graag foto’s laten maken op locatie? Alles is mogelijk! 

zwangerschapsshoot - Heja

De styling

Ik heb een heel arrangement aan zwangerschapsjurken en accessoires waar je uit kunt kiezen om het plaatje compleet te maken. In alle soorten en maten! Er zit vast iets voor je bij.

Of wellicht heb je zelf iets in de kast hangen waar je je fijn bij voelt en wat goed past bij wat jij voor ogen hebt.

Fotoshoot met visagie

Makeup & Haar

Op de dag zelf draait alles om jou. Op basis van de gekozen styling bespreekt mijn vaste visagiste met je wat mooi past qua visagie en haarstyling. Je wordt hierbij omgetoverd tot de mooiste versie van jezelf. Dit duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Ik zorg ondertussen voor koffie/thee en wat lekkers.

fotografie bymarije behind the scenes

De fotoshoot

Bijna niemand vindt poseren makkelijk en daarom krijg je hier goede begeleiding in. We kijken samen wat de mooiste hoek is om jou te fotograferen en proberen diverse poses uit waarin jij je prettig voelt. Ik stuur je aan en tussendoor kun je meekijken op de camera. Geen haast, je mag uiteraard zoveel rusten als je wil!

foto's selecteren

Foto’s kiezen

Na de shoot ontvang je van mij een linkje met daarin alle gelukte foto’s van de shoot. Deze zijn nog onbewerkt en in lage resolutie, puur bedoelt om te kiezen. Je kunt hierdoor op je gemak kijken, overleggen met je partner en kiezen welke jou het meest aanspreken.

Fantasy Fotografie - Lindaapje Cosplay

De Nabewerking

De gekozen foto’s worden na de fotoshoot volledig nabewerkt in mijn dromerige sprookjesstijl. Dit is waar het magische tintje wordt toegevoegd! Eventueel kun je specifieke wensen doorgeven. Binnen een week ontvang je de bewerkte foto’s digitaal in hoge resolutie.

zwangerschapsshoot - Heja

De Print (optioneel)

 

Een print is optioneel, je kunt ervoor kiezen om jouw mooiste foto te laten afdrukken. De foto die jij het allermooist vindt zal dan worden ontwikkeld als museumkwaliteit print in een op maat gemaakte baklijst. Hiervoor heb ik een samenwerking met een fineart printspecialist, die ook regelmatig aan grote musea en foto-exposities levert. Hij print het werk op luxe Italiaans papier, waardoor je foto nóg meer tot leven komt. Je kunt kiezen uit een luxe witte, donkerbruine, zwarte of blank houten baklijst. De foto wordt na ongeveer vier weken persoonlijk door mij bij je afgeleverd.

Voorbeelden:

Wat ouders-to-be ervaarden: 

zwangerschapsshoot

 Wat hebben we genoten van deze dag! Niet alleen waren we op ons gemak bij Marije, maar elke foto die ze tussendoor liet zien was al prachtig! Wij zijn onwijs blij met de eindresultaten; het licht en de kwaliteit zijn het absoluut waard. Het zijn foto’s van zo’n speciaal moment, dat je maar één keer vast kunt leggen!  Wij voelen ons zo dankbaar! Ik zou iedereen aanraden om foto’s bij Marije te laten maken. De foto’s spreken voor zich, het is de kwaliteit die je wilt om dit prachtige moment vast te leggen. Marije dank voor dit moment, wij zullen dit nooit vergeten.

Fiona en Lennart

zwangerschapsshoot

Ik ken Marije al een aantal jaar en ik heb al meerdere shoots met haar gedaan. En daarom wist ik meteen dat zij mijn zwangerschap moest vastleggen. En in één woord: WAUW !!! Ze geeft de foto’s net even dat eigen unieke tintje. Ik ben elke dag nog steeds zo ontzettende blij & trots op mijn foto’s. Ze heeft me precies zo vastgelegd zoals ik ben. Als iemand de aangwezen persoon is om dit speciale moment to fotograferen, dan is zij het wel!

Romy Kirsten

zwangerschapsshoot

Wij hebben toen ik 36 weken was een zwangerschapsshoot gedaan met Marije. Hoewel je je tegen die tijd niet heel charmant meer voelt, is ze er supergoed in geslaagd om ons en De Buik van de beste kant te laten zien. Marije heeft echt oog voor wat mooi werkt op dit soort foto’s zonder te vervallen in de clichés van zwangerschapsfotografie. Ze stelt je snel op je gemak en staat open voor eigen inbreng. Ook in de nabewerking is alles mogelijk en denkt ze goed mee met wat werkt op beeld. We zijn ontzettend blij met dit permanente aandenken aan deze bijzondere tijd! 

Sara en Mark

Boek nu jouw sprookjes-shoot:

zwangerschapsshoot - Heja

Diamond Package

– Tot drie looks uit de studio wardrobe
  (jurken/headpieces/accessoires)

– Complete make-up / haarstyling door
   professionele Makeup Artist (met touchups)
– Fotografie in de studio of op locatie
– Begeleiding bij het poseren
– Negen digitale beelden naar keuze
  in hoge resolutie

€997

BYM_2109_web

Gold Package

– Twee looks uit de studio wardrobe (jurken/headpieces/accessoires)
– Complete make-up / haarstyling door 
   professionele Makeup Artist

– Begeleiding bij het poseren
– Fotografie in de studio of op locatie 
– Zes digitale beelden naar keuze in hoge resolutie


€697

Zwangerschapsfotografie - Sandra

Sparkly Package

– Één look uit de studio wardrobe (jurken/headpieces/accessoires)
– Begeleiding bij het poseren
– Fotografie in de studio of op locatie 
– Drie digitale beelden naar keuze in hoge resolutie 

Bij dit pakket zit geen visagie / haarstyling inbegrepen. Dit is eventueel bij te boeken voor €99 extra

€397

Toeslagen:

– Bovengenoemde prijzen zijn op basis van één persoon en indien gewenst je partner.
Met kinderen / andere familieleden op de foto? Vraag naar de voorwaarden.

Wil je dat ik bij jou op locatie een studio opbouw of wil je graag een fotoshoot op locatie?
Fotograferen op locaties binnen 60km van Purmerend zijn kosteloos. Daarbuiten reken ik reiskosten (0,25ct per km) vanaf Purmerend.

Wil je een ‘Floral dreams’ foto waarbij je in een bed van bloemen ligt? Dan komt er een toeslag bij van €45.
De bloemen krijg je achteraf als boeket mee naar huis.

Extra foto’s (digitaal) zijn bij te bestellen voor €99 per stuk

Wil je prints van de foto’s? Ik werk samen met een fine-art printing specialist. 

Vraag naar de voorwaarden en prijzen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Klaar voor jouw experience?

Zwangerschapsfotoshoot

Ben je klaar om dit bijzondere moment vast te leggen? Om jezelf iets unieks cadeau te doen? Ik bespreek graag met je wat voor bijzonders we voor jou kunnen neerzetten. Het wordt sowieso een sessie die je niet meer zult vergeten!

Vul dit formulier in en ik kom zo snel mogelijk met een reactie bij je terug. Hou er rekening mee dat mijn e-mailbox op weekenddagen niet gelezen wordt.