Fantasy Zwangerschapsshoot

Gefeliciteerd, je bent zwanger en je verwacht dus een kindje! Dat is toch wel écht iets magisch! Ik kan me heel goed voorstellen dat je op een bijzondere manier blijvende herinneringen van je zwangerschap wil laten maken. 

Op deze pagina vertel ik meer over het boeken van een zwangerschap fotoshoot experience, over de manier van werken en het tot stand komen van het eindproduct: sprookjesachtige foto’s waar jij 100% tevreden over bent en waar jij volledig achter staat. Foto’s die je herinneren aan deze bijzondere periode in je leven. Ik kan je nu vast vertellen; bij mij gaat het verder dan alleen een fotoshoot.

zwangerschapsshoot

Mijn werkwijze

Zwangerschapsfotoshoot

Vooraf

We starten met een kennismakingsgesprek en we bespreken het gewenste eindresultaat. Dit kan per mail, of per telefoon.Heb je al in je hoofd wat je zou willen? Wellicht heb je al iets in mijn portfolio of online gezien wat je aanspreekt. Vind je het fijn om naar de studio te komen, heb je liever dat ik de studio bij jou thuis kom opbouwen? Of wil je graag foto’s laten maken op locatie? Alles is mogelijk! 

zwangerschapsshoot - Heja

De styling

Ik heb een heel arrangement aan zwangerschapsjurken en accessoires waar je uit kunt kiezen om het plaatje compleet te maken. In alle soorten en maten! Er zit vast iets voor je bij.

Of wellicht heb je zelf iets in de kast hangen waar je je fijn bij voelt en wat goed past bij wat jij voor ogen hebt.

Fotoshoot met visagie

Makeup & Haar

Op de dag zelf draait alles om jou. Op basis van de gekozen styling bespreekt mijn vaste visagiste met je wat mooi past qua visagie en haarstyling. Je wordt hierbij omgetoverd tot de mooiste versie van jezelf. Dit duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Ik zorg ondertussen voor koffie/thee en wat lekkers.

fotografie bymarije behind the scenes

De fotoshoot

Bijna niemand vindt poseren makkelijk en daarom krijg je hier goede begeleiding in. We kijken samen hoe jij op je mooist op de foto staat en we proberen diverse poses uit waarin jij je prettig voelt. Ik stuur je aan en tussendoor kun je meekijken op de camera. Geen haast: ik werk niet met tijdslimieten en je mag tussendoor zoveel rusten als je wil!

foto's selecteren

Foto’s kiezen

Na de shoot ontvang je van mij een linkje met daarin alle gelukte foto’s van de shoot. Deze zijn nog onbewerkt en in lage resolutie, puur bedoelt om te kiezen. Je kunt hierdoor op je gemak kijken, overleggen met je partner en kiezen welke jou het meest aanspreken.

Maternity studio - Model Kris

De Nabewerking

De gekozen foto’s worden na de fotoshoot volledig nabewerkt in mijn dromerige sprookjesstijl. Dit is waar het magische tintje wordt toegevoegd! Eventueel kun je specifieke wensen doorgeven. Binnen een week ontvang je de bewerkte foto’s digitaal in hoge resolutie.

zwangerschapsshoot - Heja

De Print (optioneel)

 

Een print is optioneel, je kunt ervoor kiezen om jouw mooiste foto te laten afdrukken. De foto die jij het allermooist vindt zal dan worden ontwikkeld als museumkwaliteit print in een op maat gemaakte baklijst. Hiervoor heb ik een samenwerking met een fineart printspecialist, die ook regelmatig aan grote musea en foto-exposities levert. Hij print het werk op luxe Italiaans papier, waardoor je foto nóg meer tot leven komt. Je kunt kiezen uit een luxe witte, donkerbruine, zwarte of blank houten baklijst. De foto wordt na ongeveer vier weken persoonlijk door mij bij je afgeleverd.

Voorbeelden:

Wat ouders-to-be ervaarden: 

zwangerschapsshoot

 Wat hebben we genoten van deze dag! Niet alleen waren we op ons gemak bij Marije, maar elke foto die ze tussendoor liet zien was al prachtig! Wij zijn onwijs blij met de eindresultaten; het licht en de kwaliteit zijn het absoluut waard. Het zijn foto’s van zo’n speciaal moment, dat je maar één keer vast kunt leggen!  Wij voelen ons zo dankbaar! Ik zou iedereen aanraden om foto’s bij Marije te laten maken. De foto’s spreken voor zich, het is de kwaliteit die je wilt om dit prachtige moment vast te leggen. Marije dank voor dit moment, wij zullen dit nooit vergeten.

Fiona en Lennart

zwangerschapsshoot

Ik ken Marije al een aantal jaar en ik heb al meerdere shoots met haar gedaan. En daarom wist ik meteen dat zij mijn zwangerschap moest vastleggen. En in één woord: WAUW !!! Ze geeft de foto’s net even dat eigen unieke tintje. Ik ben elke dag nog steeds zo ontzettende blij & trots op mijn foto’s. Ze heeft me precies zo vastgelegd zoals ik ben. Als iemand de aangwezen persoon is om dit speciale moment to fotograferen, dan is zij het wel!

Romy Kirsten

zwangerschapsshoot

Wij hebben toen ik 36 weken was een zwangerschapsshoot gedaan met Marije. Hoewel je je tegen die tijd niet heel charmant meer voelt, is ze er supergoed in geslaagd om ons en De Buik van de beste kant te laten zien. Marije heeft echt oog voor wat mooi werkt op dit soort foto’s zonder te vervallen in de clichés van zwangerschapsfotografie. Ze stelt je snel op je gemak en staat open voor eigen inbreng. Ook in de nabewerking is alles mogelijk en denkt ze goed mee met wat werkt op beeld. We zijn ontzettend blij met dit permanente aandenken aan deze bijzondere tijd! 

Sara en Mark

zwangerschapsshoot - Heja

Aan welke prijs moet ik denken?

Mijn standaard pakket voor zwangerschaps fotoshoots is €497 inclusief BTW. Je krijgt dan een fotoshoot op maat in mijn fotostudio in Purmerend. Deze prijs is inclusief:

  • Een gesprek over jouw wensen 
  • Visagie en haarstyling door een professionele makeup-artist
  • Complete styling: Jurken / headpieces / accessoires
  • Coaching bij het poseren
  • Zelf je foto’s kunnen uitkiezen
  • Twee nabewerkte foto’s naar keuze, nabewerkt in mijn fantasy stijl.  

Uiteraard kun je meer foto’s bijkopen tegen meerprijs en kan de fotoshoot op een buitenlocatie plaatsvinden. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden! 

Klaar voor jouw experience?

Ben je klaar voor jouw zwangerschapsshoot? Vul het formulier hieronder in, dan neem ik contact met je op om je wensen te bespreken.
Goed om te weten: Ik neem een beperkt aantal boekingen per maand aan om de kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Zorg daarom dat je op tijd een aanvraag doet. 

Het invullen van dit formulier is vrijblijvend. Ik probeer binnen 24 uur contact met je op te nemen.
Houd er rekening mee dat aanvragen in het weekend niet gelezen worden. 

Norene - Fantasy zwangerschapsshoot