1-0p-1 coaching

 

Bijna alle fotografen zijn creatieve mensen. Mensen die graag alles uit hun foto’s willen halen, maar de kans is groot dat je vroeg of laat tegen een plafond aanloopt waar je niet doorheen komt. Herkenbaar, dat had ik ook!

Je kunt op heel veel verschillende manieren vastlopen. Bijvoorbeeld op het gebied van techniek, nabewerking, concepten bedenken, misschien wel marketing of het aansturen van je modellen. Ik kan je op deze punten helpen!

In mijn 1-op-1 coachings-sessies ben ik er helemaal voor jou, om jou en je werk naar een hoger niveau te tillen. We gaan gericht aan de slag met de punten waarop jij nu niet verder komt, zodat je creativiteit weer kan gaan stromen, en je straks weer helemaal achter je eigen werk staat. 

.

Waar kan ik je bij helpen? 

Candy Makeup Artist x Poeka

Sfeervol licht in
de studio 

Sfeervol zacht licht, dat zie je altijd terug in mijn studiowerk. Ik laat je mijn werkwijze zien zodat jij ook zo aan het werk kan, of er een eigen draai aan kunt geven. Geen technisch gedoe, gewoon duidelijk en helder! 

Fantasy fotografie op locatie - Model Elyse of Endrion

Nabewerking
– De basis 

Beginnen met photoshop? Ik kan me voorstellen dat dat een grote drempel is. Je kunt ook zoveel met dat programma! Ik laat je precies zien welke tools handig zijn voor jou en hoe je kunt beginnen. 

Fantasy Fotografie - CamillaCos

Nabewerking
– Fantasy style 

Je modellen in een heel andere omgeving zetten? Vliegende onderdelen in je foto? Sneeuw / regen of vallende blaadjes? Alles kan met photoshop. Ik leg je stap voor stap uit hoe je je foto’s omtovert in magische kunstwerkjes. 

toxic Nyan girl - zeemeermin

Fotograferen
op locatie 

Hoe herken je mooie locaties? en hoe ga je er vervolgens te werk? Wat neem je mee naar een locatie? en wat is eigenlijk het mooiste licht? Samen gaan we aan de slag om op locatie de meest fantastische foto’s te maken. 

Fantasy fotografie op locatie - Modellen Puck Wal & Royalty Costumes

Het aansturen / begeleiden van je model

Hoe zet je eigenlijk iemand op zijn/haar voordeligst op de foto? En hoe breng je dat over zonder dat het er ‘gemaakt’ uit ziet? Wat zijn de do’s en don’ts als je met (on)ervaren modellen werkt? Met behulp van een professioneel model laat ik je precies zien hoe dit in z’n werk gaat. 

Model Nikita - Jurk Studio Wonderland

Marketing 

Hoe verkoop je jezelf als fotograaf in een markt die al zo verzadigd is? Wat vraag je eigenlijk voor je werkzaamheden, en hoe kom je aan klussen? Best een lastig onderwerp, maar ik heb geen geheimen op dit gebied. Samen zetten we een sterk plan neer. 

Fantasy Fotografie - Levitation

Concepten uitwerken

Foto’s met een goed concept erachter werken vaak beter, maar dat kan best lastig zijn als je geen inspiratie hebt, of gewoon niet weet waar je moet beginnen. Hoe bedenk je nou een sterk concept? en wat wil je eigenlijk vertellen met jouw foto’s? Ik kan je hierbij helpen!

Boek een fotoshoot

Styling & aankleding
van je model & set

Van het vinden van de juiste kleding en props, tot het zelf creëren van headpieces en decor-stukken. Ik geef je alle tips&tools hoe je jouw foto’s helemaal afmaakt met de juiste styling.

Voor wie is 1-op-1 coaching geschikt?

– Voor fotografen die hun werk naar een next level willen tillen 
– Voor fotografen die vastlopen en niet weten hoe ze verder komen
– Voor fotografen die gericht willen leren op één of een aantal specifieke vlakken
– Voor beginnende fotografen die een goeie start willen maken en gericht willen lerenHoe anderen de coaching ervaarden:

CherishedbyCloe

Met een big smile op mijn gezicht thuis gekomen na een onwijs leuke, leerzame maar vooral gezellige workshop dag. Wauw, boven mijn verwachtingen zelfs! Een dag om van mijn bucketlist af te vinken en wat kijk ik er met een voldaan gevoel op terug! Even alles laten bezinken maar dat komt zeker goed.
Ze zeggen weleens: Als je doet waar je goed in bent en waar je gelukkig van wordt, dan kom je er wel! En dat is zeker zo, dankjewel voor de top begeleiding vandaag! En special thanks: Mijn mooie model die Marije regelde  poseerde prachtig in speciale fantasy jurken! Ik stuiter nog even door! ✨ Bedankt voor deze speciale dag! 

Chloë de Bruijn –
Cherished by Chloë

review

Marije geeft echt fantastische workshops,

ze is heel duidelijk kwa uitleg, neemt enorm de tijd voor je en is heel gastvrij en vriendelijk !

ik zou Marije echt iedereen aanbevelen om bij haar een workshop te volgen. waar je ook in vast loopt weet Marije een oplossing

Cratzia –
CD-Photographyy 

Orphea Photography

Mijn 1/1 dag met Marije was helemaal wat ik nodig had om mijn fotografie en onderneming een boost te geven. Op voorhand in de verkennende call hebben we het over de verschillende aspecten gehad die we die dag zeker wilden doen en wat we concreet gingen doen.

De dag zelf was zo leuk, eerst de styling samen doorlopen, dan samen geshoot met een door haar meegebracht ervaren en super lief model. Op het einde van de dag zijn we ook aan de nabewerking begonnen in de stijl die ik voor ogen had om het helemaal af te maken. De dag is voorbij gevlogen, erna kreeg ik ook nog extra uitleg over de editing via mail met een handige video die ik als referentie kan gebruiken.

Ik ben super tevreden van mijn dag, het was beter dan wat ik had durven dromen.

Cathy –
Orphea Photography 

matthieu

Bij Marije heb ik een workshop ‘Fantasy Foto Bewerken’ gevolgd. Marije is niet alleen ter zake kundig, maar geeft ook gedegen en leuk les. Zo houdt ze bijvoorbeeld ook rekening met jouw kennisniveau van Photoshop en past de les erop aan. 

Door haar workshop zijn mijn Photoshop vaardigheden absoluut naar een hoger niveau getild en ik raad deze workshop dan ook van harte aan, als jij hetzelfde wil.

Matthieu Hilckmann – 
Mad Hatter Fotografie

Investering

Fantasy fotografie op Locatie - Model: Elyse of Endrion

Een dagdeel
1-0p-1 coaching (4 uur)

Een boost voor jou als fotograaf! We gaan 4 uur lang aan de slag met waar jij behoefte aan hebt. 
In een halve dag coaching kunnen we maximaal 2 elementen (zie hierboven) naar keuze doorspreken en behandelen. 

Na de coachingsdag hebben we nog een skype-call / belmoment voor eventuele vragen en dingen die je bent tegengekomen na de coaching. 

 

€450

Fantasy fotografie op locatie - Schotland

Een hele dag
1-0p-1 coaching (8 uur)

Een hele dag voor jou, ik help je 8 uur lang  opweg om jouw werk, je portfolio, je mindset en creativiteit een boos te geven. 
In één hele dag coaching kunnen we 3 tot 4 elementen (zie hierboven) naar keuze doorspreken en behandelen. 

Na de coaching  nog een skype-call / belmoment voor eventuele vragen en dingen die je bent tegengekomen na de coaching. 

€750

Fantasy fotografie op locatie - Model Kari Autumn

Persoonlijk traject

Een op maat gemaakt programma waarin we precies behandelen wat jij nodig hebt, en tot in de details uitdiepen. 
Indien gewenst kan dit inclusief:
– Alle bovengenoemde elementen
– Portfolio review
– Skype calls 
– Begeleiding tijdens fotoshoots 
– Mentorship

De duur van dit traject (tot max 3 maanden)
is afhankelijk van je wensen. 

Op aanvraag

Aanvullende info:

 Bovengenoemde prijzen zijn op basis van één persoon.

Voorafgaand aan een coaching hebben we eerst een kennismakingsgesprek om je wensen door te spreken en om te kijken of het klikt. 
Dit kan live in mijn studio in Purmerend, telefonisch of per skype/zoom.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW 

 

Klaar voor jouw creatieve boost?!

Fantasy Experience - Lotte Lavey

Vul dit formulier in en ik kom zo snel mogelijk met een reactie bij je terug. Houd er rekening mee dat mijn e-mailbox op weekenddagen niet gelezen wordt.