.

De magie 
die Photoshop heet

Oke eerlijk is eerlijk: Mijn foto’s hadden er écht niet zo spectaculair uitgezien zonder het programma Adobe Photoshop. Ik ben begonnen als grafisch vormgever en ik heb dus éérst leren photoshoppen, en daarna pas écht goed leren fotograferen. Dit zie je terug in mijn foto’s en in mijn werkwijze. Photoshoppen vind ik oprecht, het aller allerleukste wat er is. Elementen toevoegen, kleuren van landschappen aanpassen: Je kunt de hele wereld zo maken zoals jij dat wil. Met één programma. En ik kan jou dat leren! 

 

Laat me je helpen! 

Marije - Studio byMarije

Mijn naam is Marije en ik ben Fine Art fantasy fotograaf. Ik maak sprookjesachtige beelden waar vaak iets magisch of onrealistisch in te vinden is. Dit is mijn manier om even te ontsnappen aan de realiteit en weg te dromen in mijn eigen werelden. 

Een eigen wereld wordt pas echt van jou als je deze helemaal kunt ‘inrichten’ en vullen zoals jij wil. Ik doe dit in de nabewerking. Uren kan ik me vermaken in mijn favoriete programma. En ik wil jou graag een stukje van dit plezier meegeven in mijn nieuwste masterclass: Photoshop magic 

.

 

 

 

 

.

Wat ga je leren? 

 ✓ Sfeer toevoegen aan foto’s (denk aan kleur / contrast)
 ✓ Elementen aan je foto’s toevoegen (lichtjes / zon / rook / vlinders, you name it) 
 ✓ Elementen weghalen uit je foto’s (mensen in de achtergrond, lampen, bordjes, palen, etc) 
 ✓ Jurken vergroten / kleding laten ‘wapperen’
 ✓ Mijn manier van huidbewerking en retouchering 
 ✓ (deel)composties maken 
 ✓ Je achtergrond stretchen en vergroten, ookal heb je dit niet mee-gefotografeerd
 ✓ Je foto tot één geheel maken
 

.

Voor wie is deze masterclass geschikt?

– Voor fotografen die weten hoe photoshop werkt, maar toe zijn aan een nieuw niveau

– Voor fotografen die specifiek fantasy bewerkingsstijlen willen gaan toepassen

– Voor mensen die creatieve beelden willen gaan maken

– Voor mensen die net zoals ik, graag hele werelden willen creëren

Een basiskennis voor deze masterclass is vereist, anders kun je de masterclass waarschijnlijk niet goed bijhouden en dat is zonde. 
Het is belangrijk dat je weet hoe lagen werken en waar de basisgereedschappen en tools in photoshop zitten. 
Weet je dit niet maar wil je toch graag leren photoshoppen?Binnenkort komt er een online cursus photoshop. Vul even het contactformulier hieronder in als je op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen! 

Praktische informatie

– Eerstvolgende datum: zaterdag 4 mei 2024 en daarna weer op 15 juni 2024
– van 11u tot 16:30u 
– Maximaal 3 deelnemers per masterclass*
– Locatie: Studio in Purmerend (NH), gratis parkeren voor de deur
– Inclusief luxe lunch, koffie, thee en lekkers. Er wordt rekening gehouden met dieetwensen
– Inclusief beeldmateriaal om mee te werken
– Bonus 1: Achteraf krijg je twee video’s met de stap-voor-stap bewerking, zodat je thuis op je gemak kunt terugkijken wat we deze dag behandeld hebben
– Bonus 2: Je krijgt van mij een heel fijn photoshop-elementen pakket, die je kunt gebruiken in al je bewerkingen! 

– Kosten: €279 inclusief BTW 

Wat neem je mee?
– Een laptop of computer met Adobe Photoshop erop geïnstalleerd (proefversie mag ook)

*Ik hou de groepen voor mijn masterclasses bewust heel klein. Hierdoor is er genoeg ruimte voor persoonlijke begeleiding en individuele vragen.

.

 

 

 

.

Hoe andere fotografen masterclasses ervaarden:

Pedro

Masterclass gevolgd bij byMarije, dat was echt in 1 woord Geweldig!!
Een dikke aanrader voor de fotograaf die ook buiten de randjes durft te kleuren!

Pedro – PK Dark Trigger Pics

CherishedbyCloe

Met een big smile op mijn gezicht thuis gekomen na een onwijs leuke, leerzame maar vooral gezellige workshop dag. Wauw, boven mijn verwachtingen zelfs! Een dag om van mijn bucketlist af te vinken en wat kijk ik er met een voldaan gevoel op terug! Even alles laten bezinken maar dat komt zeker goed.
Ze zeggen weleens: Als je doet waar je goed in bent en waar je gelukkig van wordt, dan kom je er wel! En dat is zeker zo, dankjewel voor de top begeleiding! En special thanks: Mijn mooie model die Marije regelde  poseerde prachtig in speciale fantasy jurken! Ik stuiter nog even door! ✨ Bedankt voor deze speciale dag! 

 

Chloë de Bruijn – Cherished by Chloë

matthieu

Bij Marije heb ik een Masterclass ‘Photoshop magic’ gevolgd. Marije is niet alleen ter zake kundig, maar geeft ook gedegen en leuk les. Zo houdt ze bijvoorbeeld ook rekening met jouw kennisniveau van Photoshop en past de les erop aan. 

Door haar masterclass zijn mijn Photoshop vaardigheden absoluut naar een hoger niveau getild en ik raad deze workshop dan ook van harte aan, als jij hetzelfde wil.

 

Matthieu Hilckmann – Mad Hatter Fotografie

De masterclass is nu te boeken voor 

€279 inclusief BTW

Model: Dutchpotter

Heb je nog vragen? Twijfel je of deze masterclass iets voor jou is, of kun je deze data niet en wil je op de hoogte blijven van nieuwe masterclass data? Vul dan onderstaand formulier in!