.

Nieuw: Intensief coachingstraject
voor fotografen!

Is het jouw grootste droom om fulltime fotograaf te worden, en weet je op papier misschien wel hoe het werkt, maar zie je in de praktijk door de bomen het bos niet meer? I got you! 

Nieuw in 2024: een gloednieuw coachingstraject voor fotografen, door Marije. Ik neem je mee op een magische weg die je de perfecte basis geeft voor jouw professionele fotografie-avontuur!

en NÚ gaan we er werk van maken! 

Bijna alle fotografen zijn creatieve mensen. Mensen die zijn gaan fotograferen omdat ze een passie hebben voor creëeren, niet perse omdat ze nou zo fantastisch zijn in zichzelf en hun werk verkopen. En dit is precies waar het bij de meesten fout gaat. 

Misschien heb je wel een fotografie opleiding gevolgd, in jezelf geïnvesteerd en weet je op papier prima hoe het werkt. Maar dan komt de praktijk.

Hoe kun je van je passie je werk maken? Hoe vind je een eigen stijl? Hoe vinden klanten jou?! en wat moet je dan voor je fotoshoots vragen?!?

Vooral als je iets wil doen wat dicht bij je hart ligt kan het extra moeilijk zijn om zakelijk naar jezelf en je aanbod te kijken. Imposter syndroom komt om de hoek kijken en voor je het weet ben je weer dag in dag uit voor een baas aan het werk; die droom om fotograaf te worden raakt steeds verder van de realiteit.
Hóe zonde! Dat kan anders…. 

.

 

 

 

.

Als je straks een heel leven hebt geleefd,
waar wil je dan op terugkijken? Start nu! 

..

Mijn naam is Marije Dijkema, en ik ben Fine Art Fantasy Fotograaf. Toen ik startte met fotografie kreeg ik te horen dat je geen geld kon verdienen met je hobby, toen ik me specialiseerde in fantasy portretten werd ik nog net niet uitgelachen.
En look at me now!

Inmiddels heb ik een eigen studio, ga ik betaald naar de allermooiste plekken in Europa, heb ik +- 250 jurken in mijn hiervoor speciaal ingerichte stylingkamer en doe ik op dagelijkse basis waar ik het aller aller-blijst van wordt: Fantasy foto’s maken.

Ik ben inmiddels 5(!) keer gastjury geweest in Het Perfecte Plaatje op RTL4. Waarin ze me vroegen tips & tricks te geven over mijn specialisatie. Ik leef oprecht mijn droomleven. Ben jij klaar om die van jou te gaan leven? 

Als je doet waar je hart ligt en als je hier volledig voor gaat, dan lukt het áltijd. Dat is mijn levens-mantra. Ook jij kunt leven van je fotografie, van het soort foto’s die je het allerliefste maakt. Ik weet het zéker! Durf je deze uitdaging met mij aan te gaan? Lets GO! 

 

Wat is er inbegrepen in dit traject? 

– Drie live praktijkdagen met de groep (vrijdagen in aug / sept / okt, data NTB) 
– Op deze dagen gaan we in de praktijk oefenen (fotografie / nabewerking) / concepten uitwerken / marketing behandelen / model leren aansturen en is er ruimte voor eigen inbreng
– Elke twee weken een 1-op-1 zoom- of bel-sessie voor persoonlijke begeleiding
– Wekelijkse opdrachten met persoonlijke feedback 
– Drie keer een portfolio / aanbod review 
– Een whatsapp- en facebookgroep met de deelnemers waar je ál je vragen mag stellen
– Gegarandeerd nieuw portfoliomateriaal waar je vlinders van in je buik krijgt 
– Een grote dosis aan inspiratie en zin om straks je droombaan als fotograaf verder uit te bouwen  
– Ik ontzorg je in alles en ik beloof je dat het magisch wordt! 

.

 

 

 

.

..

Na dit traject: 

– Sta jij zekerder in je schoenen als fotograaf 
– Heb jij je prijzen met zelfvertrouwen verhoogd
– Trek jij je ideale klanten aan die jouw prijs het meer dan waard vinden 
– Weet je wat je aanbod is, gespecialiseerd op wat jij het leukst vindt
– Weet jij je te onderscheiden als fotograaf
– Heb je een boost van zelfvertrouwen en een dosis inspiratie om aan de slag te gaan

.

 

 

 

.

Veelgestelde vragen:

Voor wie is dit traject geschikt? 
Voor creatieve fotografen die helderheid willen in hun aanbod. Je hebt behoeft aan een boost in je carrière: dit kan zijn in je eigen stijl neerzetten, je aanbod helder krijgen, je sales en marketing, je zichtbaarheid, of all of the above :) 

Wanneer start het traject? 
Zodra je je aanmeldt start je avontuur. Je krijgt meteen toegang tot de whatsapp- en facebookgroep waar je al je vragen mag stellen en je krijgt vanaf dat moment wekelijkse opdrachten die je gaan helpen om je droombedrijf als fotograaf neer te zetten. De eerste livedag zal plaatsvinden in augustus; data in overleg. 
In verband met persoonlijke begeleiding laat ik maximaal 3 deelnemers in dit traject toe.

Maakt het uit op welk niveau ik zit?
Nee, je kunt op elk moment instappen. We zijn met een klein groepje en iedereen heeft zijn eigen vragen waar hij/zij mee aan de slag wil. De een is al wat verder in het ontwikkelen van fotografiestijl en wil meer focus op marketing, de ander is nog heel erg zoekend hoe je de beelden maakt waar je hart van aan gaat. Alles komt aan bod en er is veel ruimte voor individuele vragen. Het is wel belangrijk dat je beschikt over een camera een het programma Adobe Photoshop (proefversie mag ook). 

De livedag-data zijn nog niet bekend, wat als ik niet kan? 
Ik ga livedagen plannen op vrijdagen in augustus / september en oktober. Welke vrijdagen het precies worden laat ik zo snel mogelijk weten en ik ga dit zoveel mogelijk in overeenstemming met jullie doen. Kun je toch niet? Dan ga ik ervoor zorgen dat je de livedag op een ander moment kan inhalen, maar je leert ook een hoop van elkaar! het is het fijnst om op de dagen aanwezig te zijn dat de rest er ook is. 

Ik wil heel graag meedoen maar de investering is nu te hoog, wat nu? 
Dit is een pilot: dat betekent dat de prijs nu eenmalig wat lager is. En bekijk het zo: dit is een investering in jezelf die je als het goed is makkelijk dubbel en dwars terugverdiend! Daar ga ik je bij helpen.
Je mag ook in drie termijnen betalen; vul hiervoor even het contactformulier onderaan deze pagina in. Ben je ondernemer? Het traject is zakelijk aftrekbaar. 

Investering

De investering voor dit 3-maanden traject is €1995.
Let op: Dit is een pilot prijs. Omdat het de eerste keer is dat ik dit traject ga doen is de prijs nu gereduceerd. Na deze lancering gaat de prijs permanent omhoog naar €2995.
Er is ruimte voor drie fotografen voor deze prijs. 

 Bovengenoemde prijzen zijn op basis van één persoon.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW 

 

Hoe anderen coaching ervaarden:

CherishedbyCloe

Met een big smile op mijn gezicht thuis gekomen na een onwijs leuke, leerzame maar vooral gezellige workshop dag. Wauw, boven mijn verwachtingen zelfs! Een dag om van mijn bucketlist af te vinken en wat kijk ik er met een voldaan gevoel op terug! Even alles laten bezinken maar dat komt zeker goed.
Ze zeggen weleens: Als je doet waar je goed in bent en waar je gelukkig van wordt, dan kom je er wel! En dat is zeker zo, dankjewel voor de top begeleiding vandaag! En special thanks: Mijn mooie model die Marije regelde  poseerde prachtig in speciale fantasy jurken! Ik stuiter nog even door! ✨ Bedankt voor deze speciale dag! 

Chloë de Bruijn –
Cherished by Chloë

review

Marije geeft echt fantastische workshops,

ze is heel duidelijk kwa uitleg, neemt enorm de tijd voor je en is heel gastvrij en vriendelijk !

ik zou Marije echt iedereen aanbevelen om bij haar een workshop te volgen. waar je ook in vast loopt weet Marije een oplossing

Cratzia –
CD-Photographyy 

Orphea Photography

Mijn 1/1 dag met Marije was helemaal wat ik nodig had om mijn fotografie en onderneming een boost te geven. Op voorhand in de verkennende call hebben we het over de verschillende aspecten gehad die we die dag zeker wilden doen en wat we concreet gingen doen.

De dag zelf was zo leuk, eerst de styling samen doorlopen, dan samen geshoot met een door haar meegebracht ervaren en super lief model. Op het einde van de dag zijn we ook aan de nabewerking begonnen in de stijl die ik voor ogen had om het helemaal af te maken. De dag is voorbij gevlogen, erna kreeg ik ook nog extra uitleg over de editing via mail met een handige video die ik als referentie kan gebruiken.

Ik ben super tevreden van mijn dag, het was beter dan wat ik had durven dromen.

Cathy –
Orphea Photography 

matthieu

Bij Marije heb ik een workshop ‘Fantasy Foto Bewerken’ gevolgd. Marije is niet alleen ter zake kundig, maar geeft ook gedegen en leuk les. Zo houdt ze bijvoorbeeld ook rekening met jouw kennisniveau van Photoshop en past de les erop aan. 

Door haar workshop zijn mijn Photoshop vaardigheden absoluut naar een hoger niveau getild en ik raad deze workshop dan ook van harte aan, als jij hetzelfde wil.

Matthieu Hilckmann – 
Mad Hatter Fotografie

Klaar voor jouw creatieve boost?!

Fantasy Experience - Lotte Lavey

Ben je eruit en wil je je aanmelden voor dit traject?
Dat kan direct, klik dan hier

Twijfel je nog? heb je een vraag? vul het formulier hieronder in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug. Ik probeer binnen 24 uur contact met je op te nemen.