Fantasy Fotografie - Model Puck Wal

The Fantasy Experience

De echte ultimate fantasy experience, die boek je hier! Sprookjesachtige foto’s van jezelf op de meest bijzondere locaties. Misschien omdat je gewoon heel graag bijzondere foto’s van jezelf wil, maar misschien ook wel omdat je een verhaal wil delen, wat door middel van een foto(serie) verteld mag worden. Ik help je in elk geval graag, wat jouw reden ook is! 

Lees hieronder meer over de werkwijze en over de mogelijkheden

Mijn werkwijze

Fantasy Experience - Model Kari Autumn

Het concept 

Deze foto’s zijn niet zomaar foto’s. Er zit een verhaal achter, dat zie je meteen. Dit verhaal breng ik graag met jou naar boven. Wat wil je uitstralen? welke plek past daarbij? Samen komen we tot een passend concept dat helemaal past bij wat jij wil laten zien.

jurken verhuur

De styling

Ik heb een heel arrangement aan jurken en accessoires waar je uit kunt kiezen om het plaatje compleet te maken. In alle soorten en maten! Er zit vast iets voor je bij.
Ook kan ik styling voor je regelen via designers. We bespreken van te voren al je wensen en de mogelijkheden! 

Fotoshoot met visagie

Makeup & Haar

De fotoshootdag zelf draait helemaal om jou. Indien gewenst word je eerst  opgemaakt door een proefessionele visagiste, op de manier die jij mooi vindt. Uiteraard kan zij je hierin adviseren. Je mag er ook voor kiezen om je makeup zelf te verzorgen. 

Fantasy Fotografie - behind the scenes

De fotoshoot

We kiezen samen een passende locatie (ik ken er héél veel!) die helemaal aansluit bij het concept van jouw shoot en hier gaan we aan de slag. Ik help je met poseren en ik begeleid je van begin tot eind.

foto's selecteren

De foto’s

Vlak na de shoot (binnen één werkdag) stuur ik je een linkje met foto’s om uit te kiezen. Zo weet ik zeker dat je zelf 100% achter de uiteindelijke foto’s staat. Jouw selectie wordt professioneel in mijn dreamy stijl uitgewerkt tot de uiteindelijke beelden. 

Voorbeelden van de Fantasy Experience:

Mogelijkheden:

Fantasy Experience - Elyse of Endrion

Deze sessies zijn
 op maat gemaakt 

De Fantasy Experience is volledig op maat, zodat ik zeker weet dat we er alles uit kunnen halen om jouw droomfoto’s te realiseren. De mogelijkheden zijn oneindig! Ik reis heel europa door voor locaties en soms is het de moeite waard om een locatie of designer in te huren.  Ik kan daarom geen vaste prijs noemen, alles gaat uiteraard van te voren in overleg.

De Fantasy Experience sessies zijn te boeken vanaf €997 inclusief BTW.
Vul hieronder het contactformulier in en ik neem op korte termijn contact met je op  om de mogelijkheden te bespreken.