Veelgestelde vragen – FAQ

Waar is de fotostudio gevestigd?

Mijn fotostudio is gevestigd in Purmerend (20km boven Amsterdam) Je kunt gratis voor de deur parkeren. Met OV is de studio wat lastiger bereikbaar. Meestal haal ik mensen op van het station in Purmerend als ze met het openbaar vervoer komen. Dit bespreken we tijdens het plannen van de fotoshoot. 

Mag ik iemand meenemen
naar de fotoshoot? 

Je mag altijd iemand meenemen naar je fotoshoot. Tijdens de COVID-periode raad ik aan om alleen iemand uit je eigen huishouden mee te nemen.
In de studio kan ik goed 1,5e meter afstand houden.  Kom alleen als jullie je allebei goed voelen en geen klachten hebben. 

Heb ik ervaring nodig
om een fotoshoot bij je te boeken? 

Je hebt geen ervaring nodig voor het boeken van een fotoshoot. Geen zorgen: Ik begeleid je door het hele proces, ik help je bij het poseren en ik laat je zien wat wel en niet werkt. 

Wat kost een fotoshoot?

Wat een fotoshoot kost, hangt helemaal af van wat je zou willen, waar je de fotoshoot zou willen en hoeveel foto’s je wil. Ik heb de fotoshoots die ik aanbied uitgewerkt inclusief de prijzen en wat je kunt verwachten. Die kun je hier vinden. 

Wat ik wil staat niet op je website,
kan ik nog steeds met je werken?

Je mag me altijd mailen met je ideeën! Dan kijken we samen of ik je kan helpen om dit te realiseren. 
Vul hieronder mijn contactformulier in met je wensen, dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug! 
Hoe specifieker je bent, hoe makkelijker ik je kan helpen. 

Ik wil graag in een kostuum op de foto.
Kun jij dit regelen? 

Ik heb heel veel verschillende jurken in mijn studio gardarobe, die vind je hier. Specifieke kostuums heb ik niet, dus als je iets in gedachten hebt, dan raad ik aan om dit zelf te regelen met een kostuum-verhuur bedrijf. Je weet zelf namelijk het best wat je zou willen! Als je hier assistentie bij wil, dan help ik je uiteraard graag. 

Neem je stagiaires aan?

Ja! Studio byMarije is een erkend leerbedrijf sinds 2019. Omdat ik mijn stagiaires zo goed mogelijk wil begeleiden, neem ik één stagiair per periode aan en werk ik alleen met stagiaires van erkende fotografie- en vormgevings-opleidingen. Momenteel zijn de komende stageperiodes vervuld. 

Geef je lezingen en interviews?

Ja! Je kunt me boeken voor lezingen op bijvoorbeeld fotoclubs of voor fotografie-gerelateerde evenementen.
Vul mijn contactformulier hieronder in zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.  

Werk je ook op TFP-basis? 

Nee, ik werk vrijwel niet op TFP basis.
Als ik voor persoonlijke projecten een model zoek, regel ik die vaak via modellenbureaus of werk ik met ervaren modellen uit mijn eigen netwerk. 
Je mag me altijd je modellen-portfolio sturen, maar ik ben erg specifiek in wat ik zoek qua looks. 

Lets get in touch! 

.

Heb je een vraag? Of wil je iets kwijt? Hierboven heb ik alvast een lijstje gemaakt met ‘meest gestelde vragen’, wellicht staat daar al het antwoord tussen! Zo niet? Geen probleem!
  

Vul dit formulier in en ik kom zo snel mogelijk met een reactie bij je terug. Houd er rekening mee dat mijn e-mailbox op weekenddagen niet gelezen wordt. 

Copyright Studio byMarije – 2020 
Van IJsendijkstraat 407b – 1442 LB Purmerend   –    info[at]bymarije.nl   
Telefonisch slecht bereikbaar. Toch bellen? vul mijn contactformulier in dan neem ik contact met je op! 

Volg me op social media