Veelgestelde vragen - FAQ

Waar is de fotostudio gevestigd?

Mijn fotostudio is gevestigd in Purmerend (20km boven Amsterdam) Je kunt gratis voor de deur parkeren. Met OV is de studio wat lastiger bereikbaar. Het dichtstbijzijnde station is op ongeveer 15 minuten loopafstand. Er zijn altijd mogelijkheden om opgehaald te worden ter aanvang van een fotoshoot. Dit kunnen we bespreken tijdens het aanvraag-proces. 

Mag ik iemand meenemen
naar de fotoshoot? 

Je mag altijd iemand meenemen naar je fotoshoot, geen enkel probleem! Wel vind ik het fijn om dit van te voren alvast te weten, zodat ik hier van te voren rekening mee kan houden. 

Heb ik ervaring nodig
om een fotoshoot bij je te boeken? 

Je hebt geen ervaring nodig voor het boeken van een fotoshoot. Geen zorgen: Ik begeleid je door het hele proces, ik help je bij het poseren en ik laat je zien wat wel en niet werkt. 

Wat kost een fotoshoot?

Wat een fotoshoot kost, hangt helemaal af van wat je zou willen. Al mijn fotoshoots zijn op maat gemaakt, je kunt hier meer lezen over mijn werkwijze en een vrijblijvende aanvraag doen 

Wat ik wil staat niet op je website,
kan ik nog steeds met je werken?

Je mag me altijd mailen met je ideeën! Dan kijken we samen of ik je kan helpen om dit te realiseren. 
Vul hier het formulier in met je wensen, dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug! 
Hoe specifieker je bent, hoe makkelijker ik je kan helpen. 

Ik wil graag in een kostuum op de foto.
Kun jij dit regelen? 

Ik heb heel veel verschillende jurken in mijn studio gardarobe, die vind je hier. Specifieke kostuums heb ik niet, dus als je iets in gedachten hebt, dan raad ik aan om dit zelf te regelen met een kostuum-verhuur bedrijf. Je weet zelf namelijk het best wat je zou willen! Als je hier assistentie bij wil, dan help ik je uiteraard graag. 

Neem je stagiaires aan?

Per 2022 heb ik besloten om geen stagiaires meer aan te nemen. Wellicht weer in de toekomst! Ook doe ik niet aan ‘meeloopdagen’. Je bent daarentegen altijd welkom om een 1-op-1 coaching bij me te boeken! Hierover vind je meer informatie onder het kopje “voor fotografen”.

Geef je lezingen en interviews?

Ja! Je kunt me boeken voor lezingen op bijvoorbeeld fotoclubs of voor fotografie-gerelateerde evenementen.
Vul mijn contactformulier hieronder in zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.  

Werk je ook op TFP-basis? 

Nee, ik werk vrijwel niet op TFP basis.
Als ik voor persoonlijke projecten een model zoek, regel ik die vaak via modellenbureaus of werk ik met ervaren modellen uit mijn eigen netwerk. 
Je mag me altijd je modellen-portfolio sturen, maar ik ben erg specifiek in wat ik zoek qua looks. 

Lets get in touch! 

.

Heb je een vraag? Of wil je iets kwijt? Hierboven heb ik alvast een lijstje gemaakt met ‘meest gestelde vragen’, wellicht staat daar al het antwoord tussen! Zo niet? Geen probleem!
  

Vul dit formulier in en ik kom zo snel mogelijk met een reactie bij je terug. Houd er rekening mee dat mijn e-mailbox op weekenddagen niet gelezen wordt.